Kommande CDD Webinar: Praktisk demonstration av CDD Vault för kemisk registrering, analys av datahantering och SAR-analys

CDD Vault Webinarlogotyp

Praktisk demonstration av CDD Vault för kemisk registrering, analys av datahantering och SAR-analys

3 april 2020 • 9:00 (PT), 12:00 (ET), 16:00 (GMT)

Gå med i det kommande webinaret där Charlie Weatherall, CDD: s chef för kundengagemang, kommer att göra en praktisk demonstration av CDD Vault för att hantera alla dina kemiska och biologiska data och utföra SAR-analys, samtidigt som vi visar några nya och spännande funktioner hos oss Elektroniskt labb anteckningsbok.

Tänker du på att anta en plattform för datahantering för ditt forskarteam? Ser CDD Vault i aktion och få dina frågor besvarade!

Klicka nedan för att registrera medan platser fortfarande finns tillgängliga och för att lära dig mer.